tiistaina, elokuuta 15, 2006

Arvonta:D

Hurja 10 000 käynnin raja blogissani lähestyy rikkoutumista, joten niin monen muun bloggaajan esimerkkiä seuraten minäkin järjestän arvonnan. En tiedä onko kukaan tällaista ikinä kysynyt, mutta mua kiinnostaisi tietää että..

..Mikä on sun ihan kaikista mieluisin neulomus, jonka olet ikinä tehnyt ja miksi? Jos sulla on blogissa tai muuten netissä myös kuva kyseisestä luomuksesta, laitathan osoitteen siihen linkiksi.

Oma lempparini on ainakin tällä hetkellä ehdottomasti tuo vähän aikaa sitten valmistunut Mustikka. Se on vaan niin ihanan värinen, pehmeä, lämmin ja hyvin istuva. Rakastan sitä!

Kaikkien määräaikaan mennessä vastanneiden kesken arvotaan ylläripalkinto ja valitsen myös teidän kaikkien ihanuuksista oman suosikkini. Kaikki saa vastata, oli sitten blogia tai ei. Vastausaika loppuu sitten joskus kun ilmoittelen siitä blogissani. Toivottavasti ei ollut liian vaativa kysymys ja saan edes kaksi vastausta:)

Edit edit: kommentteihin voi linkittää suoraan kuvan seuraavasti:
[a href="http://www.osote.com"]teksti[/a] ja sitten korvaat siihen vielä nuo [-sulkeet näillä merkeillä <>. En voinu ite laittaa suoraan tuota oikeanlaisena, koska se näköjään näkyisi blogissani heti linkkinä eikä tästä olisi sitten mitään apua. Joo no toivottavasti ees joku tajusi:) Kokeilkaapa ja varmasti on myöhemminki tosta apua.

57 Comments:

Blogger Sini said...

Mieluisin neulomus on bolero, jonka tein viime keväänä. Syynä ei ole neuleen ulkonäkö, vaan sen tekemisestä saatu oppi. Eli se, että hyvän neuleen tekemiseen tarvitaan huolellisuutta, kärsivällisyyttä ja mallitilkku :)

elokuuta 15, 2006 7:31 ap.  
Blogger Vilma said...

Tällä hetkellä kärkipaikkaa pitää tänä kesänä Samoksesta tekemänineuletakki.

Se oli oikeastaan eka tekemäni isompi pitsineule, ja kerrankin kaikki onnistui täydellisesti ja ilman minkäänlaista tuskaa neuletiheyttä, hihojen pituutta ja kokoa myöten. Se vaan on niin ihana. Mun rakas. :)

elokuuta 15, 2006 7:42 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Apua! Usein mieluisin on se uusin, mutta....pontso parin vuoden takaa, tai viime keväällä tehty Kaislakerttu tai .... (toivottavasti tämä linkittely onnistui.....)

elokuuta 15, 2006 7:51 ap.  
Blogger Tuulia said...

Mie osallistun kans!

Mun suosikkineuleita on monta. Ainakin päällimmäisenä on se hyperohuesta langasta tehty sukka, jonka paria vielä odotellaan. Toinen suokkari on se Metallica-takki :)

elokuuta 15, 2006 7:55 ap.  
Blogger särmä said...

Ykkössuosikkini on toistaiseksi Pavonis. Suunnittelin sen alusta loppuun itse ja siitä huolimatta sain mielestäni kauniin lopputuloksen aikaan;)

elokuuta 15, 2006 8:01 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Minun mieluisin neuleeni on villahaalari, jonka olen tehnyt Rondon Marimba-langasta kun nyt 12v kummityttöni syntyi. Siitä ei ole valitettavasti minkäänlaista kuvaa. Ohutta viininpunaista villalankaa ja kaarroke hartioilla ja vetoketju edessä. Ohje jostain ulkomaisesta lehtisestä.

elokuuta 15, 2006 8:08 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hmm ja hmm... vaikka kuinka muistelen, niin mikään työ ei tällä hetkellä nouse ylitse muiden.
Tekemistäni huovutetuista laukuista tykkään.

elokuuta 15, 2006 8:10 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Tähän mennessä onnistunein, ja sitä myötä mieluisin työ on ystävälle lahjaksi neulottu hihatus. Itse suunniteltu ja tehty.

http://heiduli.vuodatus.net/blog/150424

Äh, mä en osaa tehdä tosta sellasta hienoa linkkiä...

elokuuta 15, 2006 8:14 ap.  
Blogger hanna_h said...

Äh, minäkään en osaa linkittää kuvaa tänne :D varsinainen tekniikan ihmelapsi.. Noh, vastaan siis suosikikseni Kirin, vaikka siitä ei kuvaa vielä olekaan. Dropsin alpaca on niin ihanaa lankaa, että olisi heti tehnyt mieli tehdä toinen huivi samantien. Lisäksi olin niin kauan suunnitellut tuommoisen pitsihuivin tekoa, että kun vihdoin sain sen aloitettua, yllätyin siitä kuinka mukavaa sen neulominen oikeastaan oli. Yksi virhe kiriini tuli, mutta en anna sen häiritä itseäni. Seuraavasta tulee sitten vielä parempi :)

elokuuta 15, 2006 8:22 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Minä olen neulonut koko ikäni ja se on jo paljon se. Joten suosikkejakin on paljon. Mutta mainitsen pitsipöytäliinan, jonka halkaisija on noin 1,2 m. Sen neuloin tyttärelle rippilahjaksi. JA huiveihin olen hurahtanut, niitä löytyy bligistanikin.

elokuuta 15, 2006 8:27 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Mun mieluisin neulomus on tällä hetkellä (ja tällä hetkellä tekeillä olevat) miesten joululahjapalmikkovillasukat Nallesta. Eka onnistui yli odotusten, toivottavasti toisesta tulee yhtä hyvä. -Tuula

elokuuta 15, 2006 8:44 ap.  
Blogger iso gnu said...

Mikähän tuo olisi!Mieleenjääviä on ollut toka lapselle tekemäni haalari ja huppari ja sukat ja lapaset kermanvalkoisesta ihanasta pehmeästä villasta (nimi?) muutamin, ohuin pehmeän ja murretun vihrein ja luumun raidoin. Siis 26-v.sitten. Joskus tein 80-luvun alussa tein tummalla pohjalangalla ja erilaisin kirjoneuleraidoin (pupuja, tyttöjä, sydämiä, taloja jne) neuleen vanhimmalle tytölle. Kuvioita hain kaikista lehdistä, ristopistoista jne. Könösen Sininen kuu villapusero oli aivan upea monine väreineen ja kuvioineen. Nyt on lopetettava! Ei ole kuvia.

elokuuta 15, 2006 8:45 ap.  
Blogger Tarja said...

Tällä hetkellä rakkain on toissapäivänä valmistunut Icarus Shawl.

elokuuta 15, 2006 9:03 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ihanin on ehdottomasti ensimmäinen kolmiohuivini, ketjusilmukoin musta-harmstaa Hippystä virkattu. Ihanan iso, pehmeä, lämmin, mukava! Valitettavasti kuvaa ei siitä ole :/

elokuuta 15, 2006 9:03 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Suosikin asemaa pitäää tiukasti edelleen huivi, http://eimitaan.vuodatus.net/blog/91074 , jonka tein ihan neulomisinnostuksen alkuvaiheessa. Se on vaan niin mukavan lämpönen, iso ja muhkea, ja kivan värinenki vielä.

elokuuta 15, 2006 9:10 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Mieluisin neulomukseni taitaa olla neuletakki jonka sain tänä keväänä valmiiksi.

Mitenköhän tuon saisi linkiksi?
http://tinttara.vuodatus.net/blog/143717

elokuuta 15, 2006 9:14 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

On tullut tehtyä monta mieluista neuletta, mutta parhaiten muistan parin vuoden takaisen revontulineuleen, jonka halusin saada valmiiksi ennen lasketua aikaa ja vauvan syntymää. Sitä tikutin 3 mm:n puikoilla ja aikaa meni 2 ja puoli viikkoa. Neule valmistui juuri lasketun ajan päivänä, mutta vauva syntyi vasta 10 päivää myöhemmin... en sitten aloittanut uutta neuletta niinä päivinä. :)

elokuuta 15, 2006 9:21 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Vaikea kyllä vastata, mikä olisi mieluisin neulomus... kun ainakaan itselleni tekemistäni neulevaatteista ei mikään kohoa ylitse muiden. Mutta ehkä kaikkein suloisin neule, jonka olen koskaan tehnyt, on vauvan mintunvihreä palmikkotakki. Se on vain niin kertakaikkisen ihana, ja sitä oli ihana tehdä! :) Vaikkei ollut silloin vauvasta tietoakaan, kun sitä tein. Monet kyyneleet kyllä sitten itkin vuosien ajan aina, kun näin tuon pikkunutun, kun ei sille sitten tullutkaan käyttäjää, vaikka kovasti odotimme... :( Kun sitten käyttäjä viimein syntyi ja puin nutun hänelle ensi kertaa päälle, niin itkuhan siinäkin sitten pääsi, tällä kertaa onnesta. :) Nutussa on yksityiskohtana napit, joissa on sydämen kuva sellaisella kimalteella. :) Kuva löytyy blogistani tältä sivulta http://marinoma.vuodatus.net/page/Kuvia%20kasitoistani en osaa tehdä tuon parempaa linkkiä itse kuvaan suoraan, mutta selailemalla löytyy, siinä on nutun kaverina lila myssy ja potkuhousut sekä tietysti vauva. :)

elokuuta 15, 2006 9:38 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

minun lempi neule on smartisesta tekemäni saalikaulus pusero. malli oli mada 05/3 lehdessa. neuloamissen meni noin 3kk. olen tosi tyytyväinen koska se on mun ensimmäinen neulepuseroni. ja toinen asia ulkomaalaisena opin suomessa neuloamaan. eihan meidän kotimasaa tarvinnut mitään neule puseroita. siellä muutenkin aurinkopaista koko ympäri vudeen

elokuuta 15, 2006 9:55 ap.  
Blogger derea said...

Apuaa, mä en osaa päättää :D Joko turkoosi omasuunniteltu http://static.flickr.com/65/189408808_ddf5ff2690.jpg?v=0
tai sitten tää 3/4-hihainen paita
http://static.flickr.com/47/138277110_7b369ef358.jpg?v=0

elokuuta 15, 2006 9:56 ap.  
Blogger muoriska said...

Sähkönsininen kasarityylinen pusero, mohairia ja leveä valkea pitsikaulus..
ei ole kuvaa, tuhoutui asuntopalossa.

elokuuta 15, 2006 10:03 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Onpas vaikea päättää...Kaippa se on vieläkin punakirjava hiippalakki, joka löytyy blogistani tästä postauksesta keskivaiheilta. Nyt tekeillä oleva palmikkopaita (josta ei ihan vielä ole kuvaa esillä, mutta tulossa on) saattaa mennä ohi jos onnistuu loppuun asti hyvin...

elokuuta 15, 2006 10:05 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

heippi.
tää tahtois kanssa arvoontaan.

mieluisin neulomukseni on varmaan sellai iltamekko syystä, että siihen on roiskittu erilaisia virkkuita ja neuletta sekasin ja mulla oli aika vahva visio siittä sitä tehdessä, eikä ees paljon menny pieleen. kuvaa siittä ei tietty oo. silmäpakolaiset (Ulla 1/06 ja 2/06) oli kans ihan mukavia tehtäviä.

elokuuta 15, 2006 11:07 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Voi hitsi, en ossaa päättää. Huomasin että oon tehnyt moooonta villapaitaa ja nyt kun ei oo oikein villapaitakelejä ollut, niin en osaa ihan varmaksi sanoa. Tämä paita on ainakii ihan miun värinen. (Osasinkohan tehdä tuon linkin oikein?)

elokuuta 15, 2006 11:16 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

eiköhän se ole mulla tästä postauksesta (http://koukussa.vuodatus.net/blog/93928) löytyvä harmaa villapaita, ainakin se on ollut kaikista eniten käytössä :) jäi multakin hienot linkit tekemättä, kuinka kummassa siinä onnistuu?

elokuuta 15, 2006 11:27 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Onnea Neja suosiosta!

Paras neulomiskokemukseni on varmasti ollut tyttären uusin paita:

http://noopausi.vuodatus.net/blog/201201

Tätä oli mukava tehdä, koska ohje on tosi helppo, mutta kuitenkin siinä on jotakin erilaista. Valmistui nopeasti, aivan ihana lanka ja varmasti tulee käytettyä.

elokuuta 15, 2006 12:19 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

juu, toi sun mustikka on tosi ihana! :)
mun lemppari neulomus on ehkä ollut tämä:
http://vuodatus-static.web-effect.net/g/4286/33139.jpg
tai tämä:
http://vuodatus-static.web-effect.net/g/4286/29675.jpg

elokuuta 15, 2006 12:19 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mieluisin neulomus on varmaan juuri tekeillä oleva Fifi... niin ihanan pehmoinen.

elokuuta 15, 2006 12:20 ip.  
Blogger TuuliS said...

Tällä hetkellä on huivi joka löytyy vanhasta blogistani 5 elokuuta (anopin huivi). Olen tehnyt niitä useampia ja antanut lahjaksi. MAlli on oma.

http://tuulivilla.blogspot.com

elokuuta 15, 2006 1:03 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Vaikea valita, mutta yksi suosikeistani on ehdottomasti rogue. Malli on vain niin upea, tekee mieleni neuloa se vielä toisenkin kerran jostain paremmasta langasta.

elokuuta 15, 2006 1:06 ip.  
Blogger Hasbu said...

Tosi vaikea päättää. Varmaan joku vauvanneuleista, joita tein odotusaikana--niiden tunnearvo on niin suuri. Kuvia niistä ei valitettavasti blogissani ole, koska aloitin bloginpidon vasta myöhemmin.

elokuuta 15, 2006 1:26 ip.  
Blogger joko said...

mieluisin on ehkä kirjoneulelapaset. ne oli ensimmäinen kirjoneule, jonka tein. ihan ei vaan näillä helteillä pysty käyttämään..

http://tilkku.blogspot.com/2006/03/tll-on-tll-viikolla-tikuteltu.html

elokuuta 15, 2006 1:30 ip.  
Blogger Mari said...

Fifi on ollut tähän mennessä mieluisin ja mieleenpainuvin työ :) Kuvia löytyy blogistani muistaakseni helmikuun kohdalta.
http://vanhatalo.vuodatus.net/

elokuuta 15, 2006 2:14 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mulla on monta mieluista, mutta jos sukat jätetään laskuista kokonaan, niin juuri nyt odottelen syksyä erityisesti Trelliksen (http://jennyf.vuodatus.net/blog/202026) ja Mavisin (http://jennyf.vuodatus.net/blog/117608) vuoksi. En osannut sit linkittää...

elokuuta 15, 2006 2:42 ip.  
Blogger Villasatu said...

Jaa-a... Se on joko Kiri tai Kevät-huivi, molemmat on pehmoisia ja lämpimiä ja kauniin värisiä minusta. ilmoitan siis molemmat. Ja linkkiä en osaa tehdä... joku noista html tageistä siihen tällätään mutta mikä?

http://villasatu.blogspot.com/2006/06/valmis-kevt-finished-kevt.html
http://villasatu.blogspot.com/2006/07/loman-aikaansaannoksia-what-ive-done.html

elokuuta 15, 2006 2:50 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mä tykkään eniten Novitan alpacasta tekemistäni villahousuista, kokoa 3-6kk. :D http://vanilla85.vuodatus.net/blog/59140

elokuuta 15, 2006 3:55 ip.  
Blogger Lape said...

Taitaa oma lempparini olla kitten mohairista neulottu hartianlämmitin hörhelöillä, kuva vastaavasta löytyy http://www.interweave.com/knit/interweave_knits/web_projects/Shrugs_instructions.pdf Toisn omani on musta.

elokuuta 15, 2006 4:45 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Kärkisijoilla on ainakin tuo etukappaleet ristissä -neule, jonka kuvan tälläsin mm. uusimpaan postaukseeni. Myös Icarus on ihana...

elokuuta 15, 2006 5:13 ip.  
Blogger laplero said...

Mulla on suosikkeja kaikki sukat. Niitä voi tehdä niin erilaisia, juhlavia pitsisukkia tai arkisempia kotitossuja. Silti ne on aina tarpeen.

elokuuta 15, 2006 5:17 ip.  
Blogger kuka lie said...

Minun rakkain neulomukseni on esitelty lyhyesti tämän päivän postauksessani: http://toimunpipo.blogspot.com/2006_08_01_toimunpipo_archive.html
(sori, en keksi miten saisin laitettua sellaisen linkin, joka veisi suoraan tähän postaukseen...eli sitten kun päivitän, tämä linkki saattaa viedä jonnekin toiseen päivitykseen)

elokuuta 15, 2006 5:35 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mieluisin neulomukseni tähän mennessä on tekemäni huivi. En kyllä osaa nyt linkittää, toivoton tomppeli kun olen =)

elokuuta 15, 2006 6:02 ip.  
Blogger verano said...

Ei ole blogissa näistä kuvia, mutta mieluisin on ehdottomasti jotkut paljon käytössä olleet sukat :) Sukkia käytän niin paljon, että ne tulee aina tarpeeseen.

elokuuta 15, 2006 6:47 ip.  
Blogger Tiina said...

Mieluisin neule taitaa olla Novitan Alpakkalangasta neulottu palmikkopusero. Seuraavaksi tulee varmaan Icarus Shawl merinosilkistä, tosin se on vasta lankakerällä...

elokuuta 15, 2006 6:48 ip.  
Blogger Minna said...

Viimeisin suosikkini on Bronte-huivi, jota en kylläkään ole vielä päässyt käytännössä kokeilemaan. Neulomisen kannalta huivi ei kyllä ollut suosikkini. :)

elokuuta 15, 2006 7:22 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mun mieluisimmat neulomukset ovat ehdottomasti pojilleni neulomat vauvanutut ja autopaidat: http://www.ruokonen.vuodatus.net/page/Vanhat

elokuuta 15, 2006 8:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Apuva, haluan osallistua, mutta en osaa päättää mikä on mieluisin neuletyöni... tällä hetkellä ehkä Icarus, koska se yllätti niin positiivisesti.

elokuuta 15, 2006 9:30 ip.  
Blogger sanna said...

Suosikkini on varmasti palmikkohuppari, jonka justiinsa sain valmiiksi. No, napit on kyllä vielä ompelematta, mutta lähes valmis kuitenkin. Kuvia löytyy huomenna blogistani! :)

Langan väri on täydellinen. Suunnittelin ohjeen itse valokuvan perusteella, ja lopputulos on mielestäni onnistunut. Kaipa tuo onnistumisen ilokin vaikuttaa siihen, että neuleesta niin paljon tykkään.

elokuuta 15, 2006 10:05 ip.  
Blogger Tikrunmami said...

Käytetyimpiä lempparineuleita on tylsästi yksivärinen ja pelkkää sileää neuletta oleva lyhyt pontcho

Kuva on postauksen lopussa, postauksessakin suosikiksi mainittuna.
Tuosta olisi tarkoitus tehdä tuleviakin sovelluksia, niin kätevä tuo on ollut.

elokuuta 15, 2006 10:50 ip.  
Blogger Tikrunmami said...

Eipähän tuo linkinteko onnistunut, tässä uudelleen harjoitellen vinkkisi mukaan

pontcho blogissani

elokuuta 15, 2006 10:53 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Esiksi tuli mieleen tämä Kuviot silmukoiksi -kirjasta muistaaskeni Nalle-langalla tekemäni
kirjoneuletakki
ja sitten tämä vauvan takki

elokuuta 16, 2006 12:40 ap.  
Blogger Katja said...

Suosikkini on pojalleni tekemä nallehuppari. Lanka on Samosta ja malli Novitasta. Söpö vaate ja pehmoinen lapsen yllä.

elokuuta 16, 2006 7:14 ap.  
Blogger Pia Nore said...

Minun rakkain neuleeni on tämä : kaarrokeneule

Blogissani lisää tietoa neuleesta:
http://villapallo.blogspot.com/2006/08/rakkain-neuleeni.html

Toivottavasti nuo linkit tuli oikein...;-) Pahoin kyllä pelkään ettei tulleet...

elokuuta 16, 2006 10:27 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Mieluisin neuleeni on puuvillalangasta neulottu pitsijakku. Sitä on käytetty monissa juhlissa mekon kanssa.

elokuuta 16, 2006 11:14 ap.  
Blogger Terhi said...

Ylpein taidan olla kirjoneulesukistani, niistä tuli mielestäni tosi onnistuneet. Onnea kymppitonnin rikkoutumisesta!

elokuuta 16, 2006 11:53 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Toistaiseksi Kyllikki Mitrosen ohjeella tehdyt lettipolvisukat. Kauniit, tiivistä neulosta, ja ensimmäiset sukkani joihin ei tullut reikiä kantalapun sivuun.
-Roxanne

elokuuta 16, 2006 1:16 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mun tän hetken suosikki on Kevät-huivi . Se on ollut kesähuiviksi vähän liian lämmin (tai ainakin näyttää vähän liian talviselta) mutta eiköhän nää ilmat tästä kohta viilene niin saan huivin käyttöön!

elokuuta 16, 2006 3:14 ip.  
Blogger neja said...

Stop, stop, stop. Osallistumisaika on siis päättynyt juuri nyt eli klo 15.40.. Hetken päästä tapahtuu arvonta ja mahdollisimman pian yritän ilmoittaa voittajista:)

elokuuta 16, 2006 3:44 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home