lauantaina, heinäkuuta 01, 2006

Wanhoja näytille

Nyt kun on ollut melkoisen hiljaista mun osalta neulerintamalla niimp aattelin esitellä pari wanhaa neuletta. Elikkäs nämä molemmat ovat valmistuneet tänä keväänä joskus ennen plokini aloittamista.Tämä malli on muistaakseni tämän vuoden ensimmäisestä Novitasta ja ehkä ainoa neule, josta siinä lehdessä tykkäsin. En edes ostanut lehteä itselleni, vaan löysin valmiin kopsitun ohjeen EuroMarketin lankahyllyltä:) Lankana Säästökuopasta ostettu (sillon vielä hullun halpa) lehmuksenvihreä Wooli. Niin ja tuo rintaneula on tuossa vain kuvausta varten, sillä sitä ei voi oikeesti pitää, kun hihat jää siihen jatkuvasti kiinni. Kokona taitaa olla S.
Tämä neule on tehty Modan 5/2005 nro 27 ohjeen mukaan. Lankana toimii luonnonvalkoinen Kitten mohairi ja myös tässä kokona S. Mallikertaa oli niin mukava neuloa, että tekaisin samalla ohjeella kevään aikana myös turkoosin kaulahuivin Kittenistä.

Oli muuten tosi ihanaa hyppiä pihalla melkeen 25 asteen helteessä villapaidat päällä;b Saattoi naapurit vähän kummastella.
Köyhänä opiskelijana (ainiin mutta oonhan mä nyt töissä) turvaudun kirjaston kirjoihin sen sijaan että ostaisin niitä. Empäs taida muuten omistaa yhtä ainoatakaan neulekirjaa. Scarf stylen olin varannut itselleni ja Stitch'n bitchin löysin sattumoisin lastenosastolta. Myös pari Modaa lähti mukaan. Scarf style oli mulle hieman pettymys, sillä olin ajatellut että siinä olisi enemmänkin pitsihuiveja. Taidan olla tällä hetekellä niin hullaantunut pitsihuivien neulomiseen, että mikään muu ei kiinnosta. Noh Ene's scarfi pelasti edes jotain. Sitä vois ehkä BO:n jälkeen alkaa tekemään..

6 Comments:

Anonymous Paula said...

Tuon blogin sivupalkin perusteella asut ilmeisesti Oulussa, joten mikäli tuon Scarf stylen Oulun kaupunginkirjastosta lainasit nyt ihan viime päivien aikana niin luulenpa että se just sama kirja on ollu viimeks mulla ;D Palautin sen katsos nyt tällä viikolla kun sain synttärilahjana sen omaksi. Oon huono kommentoija mut nyt oli suorastaan pakko sanoa jotain kun huvitti tämä ;)

Hyvän näköisiä neuleita oot tehnyt :)

heinäkuuta 01, 2006 9:13 ip.  
Blogger neja said...

Juu tänään juuri sen keskustan kirjastosta hain:)

heinäkuuta 01, 2006 9:17 ip.  
Blogger Katri said...

Tosi makeita noi villatakit! Ehkäpä niiden innoittamana saan itsekin kerättyä omat pitkäjänteisyyteni palaset ja a) aloitettua ja b) saattaa valmiiksi asti jonkun siistin neuletakin.

heinäkuuta 01, 2006 11:59 ip.  
Blogger k2o said...

Sulla on kyllä kadehdittavan siistiä jälkeä noissa.

heinäkuuta 02, 2006 10:15 ap.  
Blogger MysteryKnitter said...

Tyrmäävää työtä! Ehdottomasti tyrmäävää työtä!

syyskuuta 23, 2006 8:27 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hienoa on, mutta huomauttaisin , että ainakin kolme viimeistä edellistä kuvaa eivät avaudu linkistä mozillan selaimella.

joulukuuta 03, 2008 4:27 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home