torstaina, kesäkuuta 15, 2006

Eihän lahjoja saa avata etukäteen

Muttaku oon vaan niin malttamaton ja synttärit oisi vasta huomenna. Nää on vaan niin ihania että pakko esitellä. Sain ne Sannalta lahjaksi ja todella tarpeeseen tulikin, sillä mulla ei oo yhtään silmukkamerkkiä ennestään. Aina oon käyttänyt vaan jotain lankarinkulaa merkkinä, kun semmosta on tarvittu. Kiitos paljon Sanna:) Noh sainpas minä jo äitiltäkin lahjan etukäteen kun se pakotti avamaan sen:o. Huomenna olisi vielä mitä luultavimmin yksi lahja tulossa:b.
Nyt on taas vaihteeksi ollut semmosta kiirettä että ei oo joutanu juuri neulomaan. Kirihän valmistui ja voisin sen esitelläkkin, mutta ei jaksa ottaa kuvia kun se on ihan tämän näköinen. Pari mallikertaa kylläkin pienempi. Pomatomus-sukkia sain eilen aika pitkälle tehtyä. Että ehkä tässä joskus kesän mittaan vielä jotain valmistuu..

3 Comments:

Blogger sanna said...

Olepas hyvä vaan:)
En oo sitte koskaan ennen silmukkamerkkejä tehnyt, joten en mene takuuseen noiden toimivuudesta... Ainakin lenkin koko ja käytetyn metallilangan vahvuus arveluttaa. No, kohtahan nuo varmaan pääsevät testikäyttöön:) Ei sitten raporttia liian pienistä ja vääntyilleistä silmukkamerkeistä blogiin, kiitos ;)

kesäkuuta 15, 2006 5:50 ip.  
Blogger Vilma said...

Kauniita silmukkamerkkejä. Kyllä toi Sanna osaa vaikka mitä! :) Niin ja paljon onnea huomiselle synttärisankarille! ;D

kesäkuuta 15, 2006 7:34 ip.  
Blogger juuli said...

Kivoja silmukkamerkkejä! Auttakaa tyhmää - miten niitä saa siirreltyä paikasta toiseen? Onko rinkula jotenkin avonainen? Olisi kiva nähdä ihan lähikuvina.

kesäkuuta 21, 2006 2:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home