maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Shoppingia

Tänään kävin Villiinassa ostamassa Drops alpacaa. Sinne oli tullut paljon ihania värejä pitkästä aikaa. Olisi tehnyt mieli ostaa monia niistä, mutta en yleensä osta lankaa varastoon jos en tiedä mitä siitä teen. Eli jospa siellä olisi entistä laajempi värivalikoima vielä tulevaisuudessakin. Tuosta pinkistä alpacasta ajattelin tehdä elämäni ensimmäisen Branching outin.

Woolit ostin lauantaina Säästökuopasta. Niistä olisi tulossa joskus hamassa tulevaisuudessa villatakki. Luonnonvalkoinen on päävärinä ja lisäksi tulee kirjoneuletta. Kirjoneuletta varten on myös nuo valkoiset woolit, jotka ajattelin värjätä itse koolaidilla.
Woolien ostamisessa oli hieman ongelmia, sillä luulin hinnan olevan 1,80€ kuten ennen, mutta kassalla selvisi että ne maksavatkin 2€. Lankahyllylle oli laitettu vain turkoosin woolin hinta ja se oli 1,80€, joten oli aika kummallista että muut maksavat sitten 2€. Muut asiakkaat taisivat vähän hermostua kun vänkäsin myyjän kanssa kassalla hinnasta aikas pitkään ja myyjä kävikin tarkastamassa asian pariin kertaan. Heh, vaikea asiakas olen:) Mutta pakkopa ne sieltä säästökuopasta oli ostaa, sillä en kyllä hoksaa paikkaa jossa woolit olisi noin halpoja siltikään. Yleensähän niiden hinta lähentelee jo 2,5€.

Kiri-kopio valmistui tänään ja sinooperista kävin ostamassa valkoisia helmiä siihen. Vielä olisi pingottaminen edessä kunhan löytäisi paikan, jossa huivi ei muutu ihan seepraksi (eli täyttyisi elmerin karvoista). Käväisin katsastamassa myös uuden Euforian ja sieltä ostin jo pitkään himoitsemani Ivana Helsingin kukkaron. Edellisen kukkaron ahtaus on tympinyt jo
niin pitkään, että oli pakko ostaa uusi:) Myös napit käväisin ostamassa siihen tulevaan luonnonvalkoiseen villatakkiin.
Uup, huomenna on kyllä ihan liika kuuma päivä olla töissä:/. Tahtoisi vaan olla lomailemassa näillä helteillä. Nukkumaankaan ei vielä pääse, sillä tilasin Ifiltä jo muutama tunti sitten digi-kuvista oikeita valokuvia ja se ohjelma lataa niitä kuvia vieläkin Ifille. Täänään loppuu tarjous, jossa saa puoleen hintaan kuvia, niin parempi olisi nyt toimia loppuun asti.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei,

Kun sinäkin olet Oulusta, niin kysyn. Tiedätkö mitä Kainuun pirtille on tapahtunut? Sehän oli ennen siinä samalla kadulla kuin Villiina, mutta toisella puolella?

kesäkuuta 13, 2006 7:54 ap.  
Blogger neja said...

öö.. oiskos se vaan lopetettu täältä..

kesäkuuta 13, 2006 6:34 ip.  
Blogger KirsiÄr said...

Vink vink: Tekstiiliteollisuus luopuu Garnstudion lankojen maahantuonnista. Niille tulee joku muu maahantuoja, mikä voi merkitä kyllä sitä, että niitä et enää löydä tutusta lankakaupastasi. Joten hus hamstraamaan!

kesäkuuta 16, 2006 11:29 ap.  
Blogger MysteryKnitter said...

How lovely pics you have here! All the pics I have seen...they are lovely.

syyskuuta 23, 2006 8:23 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home