torstaina, kesäkuuta 08, 2006

Ei mitään valmista..

.. vain tylsiä keskeneräisyyksiä, mutta esittelempä niitä silti:) Toissapäivänä aloitin ihanat Pomatomus-sukat aikaisemmin koolaamastani langasta. Nuo sukat on kyllä maailman hitaimmat neulottavat! Käytin hyväkseni Vilman vinkkiä ja tein itselleni myös lärpäkkeen, josta on helppo käännellä vain sivuja, jollonka pysyy aina ainaski oikeella kerroksella:) Tuun käyttämään sitä varmasti myös muissa neuleissa myöhemmin. Kiitos vinkistä Vilma!

Aloitin eilen myös Kiri-kopion tekemisen tutulle, joka on juuri valmistunut. Kiriä on ihan mukava nyt jo tehdä, kun osaa mallikerran ulkoa, mutta aika tylsää se kuitenkin on. Äiti oli ihan kauhuissaan eilen kun en ollut sitä vielä aloittanut, vaikka vasta ensi viikolla ollaan menossa sinne kyläilemään. Huivin teen siis samasta langasta samoilla puikoilla kuin edellisen. Ehkä vaan mallikerran tai pari pienemmän.

Tämä neule ei sitten taasen huvita yhtään. Ihan tosi tylsää vaan neuloa oikeeta oikeen perään ja tuntuu ettei työ millään edisty. Haluisin vaan saaha sen jo piakkoin valmiiksi. Laura oli kuvannut Sandrasta ihanampaakin ihanamman villatakin, joten lehti kotiutui meillekkin. Pakko saada tuo tehtyä jossain välissä:) Eilen Knittyn arkistoja selaillessa ihastuin myös Candy- neuletakkiin, jonka voisin hieman muunneltuna joskus toteuttaa.Kuten ensimmäisestä kuvasta saattoi jo huomata, blogikoira Elmeri tahtoo vihdoin esittäytyä.
Elmeri on karkeakarvainen kääpiömäyräkoira ja täytti juuri hurjat viisi vuotta, vaikka onkin luonteeltaan vielä tosi nuorekas. Elmeri rakastaa yli kaiken pallottelua eli elmupalloa, jossa heittäjä väsyy kauan ennen koiraa. Palloksi kelpaa melkein mikä vaan pallo, mutta uninalleja on vain yksi ainut oikea. Ilman sitä ei voi nukkua. Elmeri ei tykkää poseerauksesta, joten ensimmäisenkin kuvan otto onnistui vain palloa ylhäällä pitämällä:)

10 Comments:

Blogger Raisa said...

huoh, koirat on aina niin ihania....<3

kesäkuuta 08, 2006 6:27 ip.  
Blogger Vilma said...

Ole hyvä vaan! :D

Mulla ainakin kiire ja paine on parhaita motivaattoreita, niin että eiköhän sun äitis huolehdi ihan turhaan Kiri-kopion valmistumisesta. :)

Niin ja Elmeri vaikuttaa kerrassaan valloittavalta persoonalta! ;)

kesäkuuta 08, 2006 7:44 ip.  
Blogger Villasatu said...

Elmeri on ihana! puudelit Orvokki, Marketta ja lapsukaiset Elsa ja Elvis lähettävät paljon terkkuja!

kesäkuuta 09, 2006 6:46 ap.  
Anonymous Taiska said...

Terveisiä Elmerille ja uninallelle! :)

kesäkuuta 09, 2006 7:19 ap.  
Anonymous Anne said...

Blogger vissiin tökkii pahasti, sillä laitoin sulle eilen ainakin kahdesti kommenttia, mutta eipä niitä täällä näy...

Yritin aiemmin kehua sun blogia. Tykkään tosi paljon etenkin täällä olevista kuvista, käsitöistä tietty myös. Tuo nukkuva hauva -kuva on tosi ihana. Mikä kamera sulla on käytössä?

kesäkuuta 09, 2006 10:05 ap.  
Blogger neja said...

Kiitoksia paljon Anne:) yritän ainakin olla laittamatta kovin kehnoja kuvia blogiini. Eli uusi kuvaus jos kuvat on ihan kummia:) Kamerani on Nikon coolpix 7600.

Elmeriltä terveisiä kaikille koira-kavereille:)

kesäkuuta 09, 2006 4:32 ip.  
Blogger Carita said...

Terveisiä ihanalle Elmerille lähettävät myös Bichonit Piipe ja Di :D

kesäkuuta 09, 2006 5:38 ip.  
Blogger sanna said...

Nätti tuli kyllä tuosta keltaisesta pitsineuleesta! Raportoihan sitten siitä alpakkatilanteesta, kun saat sen kartoitettua. :) Ja Elmerille terveisiä!

kesäkuuta 11, 2006 8:09 ip.  
Blogger Annika said...

Rakastuin välittömästi Elmeriin!! Elmerin nukkumiskuva on niiiiiin hellyyttävä.

kesäkuuta 12, 2006 1:08 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

Lovely!

syyskuuta 23, 2006 8:21 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home