sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2006

Ruokablogi

Neulominenhan sujuu kuin siivillä samalla kun tuijottaa telkkaria. Tällä kertaa Giltsien kolmannen tuotantokauden kanssa menossa BO. Toisen tuotantokauden aikanahan valmistui Kuuran kosketus-sukat ja jaksoja jäi vielä reippaasti yli muillekkin neuleille. Värit sopii tälläkin kertaa melkoisen hyvin yhteen:)
Ja sitten vielä ensimmäistä ja luultavasti myös viimeistä kertaa ruokaohje tässä blogissa. Tämä kun vain on niin huippu hyvä ja nopea ruoka ja ainoa minkä osaan tehdä ilman ohjekirjaa, johtuen ehkä siitä että oon sen itsekseni soveltanu pitkän tuotekehityksen kautta. Kokeilkaapas jos ette keksi mitään muuta syömistä. Katkarapu-kasvis nuudelit (kolmelle)

n.180 g katkarapuja
Pakastepussi kasviksia (esim. Findus Vietnamese on hyvä)
Valkosipulia
n.250 ml kookosmaitoa
HP chilli-kastiketta
Nuudeleita (munanuudelit on parhaita)

Katkaravut kannattaa ottaa sulamaan jo noin pari tuntia ennen ruuanlaittamista. Laita aluksi öljyä pannulle ja kasvikset siihen sulamaan. Samalla voit lisätä myös oman maun mukaan valkosipulia. Itse käytän yleensä neljää kynttä. Seuraavaksi mukaan kookosmaito ja HP chilli-kastiketta myös maun mukaan. Itse lisään sitä aina ihan kunnolla. Anna tämän seoksen hautua jonkin aikaa ja lisää vasta ihan lopussa katkaravut, jotta ne ei sitkastu. Keittele nuudelit samalla. Sitten vaan herkuttelemaan.

1 Comments:

Blogger Vilma said...

Gilmoren tytöt on aivan loistava sarja, fanitan siis minäkin. :) Ja lisää pointseja se saa siitä, että DVD:n kansi mätsää nätisti tuohon BO:hon. ;)

Kiitokset respetistä, vaikuttaa herkulliselta.

heinäkuuta 02, 2006 10:33 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home