perjantaina, elokuuta 25, 2006

Nappinapituksia

Tänään pääsin vihdoin ostamaan kauan himoitsemani vaaleanpunaiset pääkallonapit:) Mukaan Daiga daiga duusta lähti myös ruskeita pääkallonappeja ja paratiisilintu-nappeja. Pääkallonapit olin olettanut paljon isommiksi, mutta jospa ne niiden pienuudestaan huolimatta saan johonkin neuleeseen laitettua. Suurempia suunnitelmia niiden käytölle ei vielä oo. Kaikille niille, jotka ei edellisen postauksen kommentteja lukenu, niin 7 veljestä, nallea yms saa käyttääkin Apupupussa, vaikka eivät olekaan ihan puhdasta villaa. Muut olivat siitä asiasta SPR:ltä kyselleet. Ei siis kannata uskoa aina kaikkee mitä täällä blogissani höpisen:)

4 Comments:

Blogger TuuliS said...

Onpa kivoja nappeja!

elokuuta 25, 2006 8:02 ip.  
Anonymous Paula said...

Heips ... Sinähän olet ainakin pari oikein hyvin onnistunutta Kiriä tehnyt, joten kyselenpä sulta, josko osaisit antaa vinkkejä sen päättelyyn? ;)

Oon menettänyt eilen illalla ja vähän tänään aamullakin hermojani sen kanssa, kun päättelystä tuli aivan liian tiukka, eikä pingotus sitten onnistunut sinne päinkään ... yläreunaa ei saanut suoraan, alareunoihin ei todellakaan saanut niitä "kaaria" tehtyä jne ... Purin sitten tänä aamuna sen päättelyn ja nyt se pitäis saada tehtyä uusiksi selvästi löysemmin, että huivista edes saisi oikean muotoisen :D

Eli jos sulla olis antaa jotain vinkkiä päättelyn onnistumiseen tarpeeksi löysästi, niin olisin äärettömän kiitollinen :D Esimerkiksi kannattaako se tehdä niin kuin ohjeessa neuvotaan (2o yhteen, siirrä silmukka vasemmalle puikolle, toista ...) vai jotenkin muuten?

elokuuta 26, 2006 10:56 ap.  
Anonymous Jepy said...

Aivan ihania nappeja! Pitää pistäytyä tuolla Daiga Duussa, jos on joskus Kuopiossa käyntiä :o)

elokuuta 30, 2006 4:17 ip.  
Blogger MysteryKnitter said...

How lovely buttons!

syyskuuta 23, 2006 10:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home