torstaina, lokakuuta 02, 2008

Ohjetta

Alpakkametsä-tunikaan sain ohjeen tänään kirjoiteltua. Se löytyy sivupalkista ja tästä. Jos ei linkki aukea ja ohjeen kuitenkin haluat, laita mailia osoitteeseen nejaan@gmail.com. Ja saapi myös laittaa kommenttia, jos saat auki linkin, niin tiedän ettei tuo ole ihan turha. Mutta mieluiten siis jaan ohjetta PDF-muodossa, joten siksi ei tähän postaukseen tule ohjetta. Wilhelmiinaa voi myös mailin kautta huudella, jos kiinnostaa eikä linkki aukea. Nih:)

8 Comments:

Blogger janna said...

Viu vau kiitoksia! :)

lokakuuta 02, 2008 9:19 ip.  
Blogger Tuija said...

Kiitoksia, kiitoksia! Minulla onkin näköjään alpakkaa varastossa reilusti yli alpakkametsällisen, mutta eipä haittaa. Kiihkeä tunikaneulonta alkaa heti, kunhan saan parit sukat pois alta.

lokakuuta 02, 2008 10:47 ip.  
Blogger Villilanka said...

Kiitos ohjeesta! Kiilasi kaikki muut neuleet ja hyppäsi aktiivineulontaan tänään. Olipa jo aikakin saada nuo aikaa sitten hankitut valkoiset alpakat puikoille.

lokakuuta 04, 2008 12:05 ap.  
Blogger ColibriDreams said...

Kiitos! Täytyykin heti hankkia jotain sopivaa lankaa, vaikka onhan noita neuleita odottamassa... Wilhelmiinaakin aloittelin, mutta harmi kyllä palmikot näyttävät valitsemallani langalla liina lässähtäneiltä ja täytyy siis etsiä sillekin toinen lanka.

lokakuuta 04, 2008 6:32 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

kiitos ohjesta. ajoin neuloa leijanan keltaista drops alpakasta.
thamara

lokakuuta 09, 2008 3:32 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Moi! Ehdin vasta vähän selailla sun blogin arkistoja, mutta on heti pakko kommentoida!! VAU! Olet tosi taitava käsitöissä, aivan upeita malleja olet löytänyt/suunnitellut! Kauanko olet harrastanut aktiivisesti käsitöitä? (vastaus varmasti löytyy jostain jutuistasi..) Kiitos kuitenkin tästä blogista, ihan iskee innostus päälle kun katselee sun taidonnäytteitä:) T.Eva

lokakuuta 22, 2008 11:03 ip.  
Blogger Elisa said...

Ihanaa, että olet tehnyt ohjeet noihin upeisiin töihin! Blogistani löydät jotain kivaa, katsos!

lokakuuta 26, 2008 10:33 ap.  
Blogger neja said...

Eva: Kiitos:) Ala-asteen viimeisillä luokilla opin neulomaan eli siitä lähtien olen neulonut välillä enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Mutta eniten neuleita on syntynyt nyt tämän blogin olemassa ollessa:)

Elisa: Kiitos paljon palkinnosta, se todella lämmittää mieltä:D

marraskuuta 01, 2008 7:06 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home