tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Hame

Wappuaaton publiikkia varten ompelin hameen. Vasta tänään tuli kunnon kuvat otettua, sillä wapun kuvissa ei ollut yllättäen yhtään blogaamisen arvoista hamekuvaa.Kaavat hameeseen löytyivät kevään Modasta. Lehdessä oli nätti kellohamemekko, mutta koska halusin hameen, käytin vain hameosan kaavoja hyväksi. Mekkoversionkin voisi ehkä toteuttaa vielä kesän juhlia varten. Malli: Kellohelmamekko, Moda 2/2008
Kangas: Olikohan jotain joustosatiinia
Kulutus: n. 1,30 m
Koko: 34
Nyt uutta blogilistaa tutkailemaan. Ei tunnu toimivan vielä ihan kympillä, mutta pisteet siitä että kaikki suosikit näkyy nyt samalla sivulla:)

6 Comments:

Blogger Hansu said...

OI, ihana hame! Mulla tulee modaus samasta mekosta- yläosa tulee vaihtumaan toisenlaiseen :)

toukokuuta 06, 2008 10:44 ip.  
Blogger Vilma said...

Kaunista on, herkkää myös. :)

Blogilista on tosiaan melkoisen sekaisin vielä. Ei vaikuta tässä tilassa vielä kovin käytettävältä, mutta toivottavasti tulee vähän korjausta pikapuoliin. Mulle toi suosikkien näkyminen samala sivulla ei ehkä oo plussaa, koska nyt sivun pituus on vähän turhankin reilu... :)

toukokuuta 07, 2008 9:32 ap.  
Blogger sannero said...

Oih, mahtava hamonen!

Itellä on just menossa samojen kaavojen piirtely, haaveissa mekko, vaan saa nähdä mitä syntyypi.

toukokuuta 07, 2008 2:50 ip.  
Blogger Kate said...

Voi miten kaunis, näyttää pukevan sinua hyvin :)

toukokuuta 07, 2008 5:24 ip.  
Blogger Jaana said...

Ihana hame, herkkä ja kaunis. Mä en ymmärrä uudesta blogilistasta mitään ja oon ihan paniikissa, että se hukkaa jonkun suosikkini jne...

toukokuuta 07, 2008 7:35 ip.  
Blogger Katja said...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

toukokuuta 09, 2008 7:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home