lauantaina, marraskuuta 24, 2007

Joulun odotusta

Kuukausi jouluaattoon ja yliopiston kirjaston varasto on jo tyhjennetty uusimmista joulukirjoista. Muutama vielä olisi varauksessa, sillä joku muukin on niitä sieltä huomannut lainailla. Melkoinen uusien kirjojen aarreaitta tuo kirjaston varasto kyllä on. Samat uudet kirjat, joita saa kaupungin kirjastosta jonottaa monta viikkoa (ja usein jopa kuukautta), löytyvät yliopiston varastosta usein ihan käyttämättöminä.
Kaikkia kirjoja en ole vielä ehtinyt selailemaan, mutta Kanelin ja kuusen tuoksua oli visuaalisesti kaunis ja hauskakin kirja, sillä siinä on jokaiselle joulukuun päivälle omat sivunsa eli voi joulukalenterityylisesti lukea joka päivä sen päivän kappaleen. Niin ajattelin tehdäkin, koska luultavasti ei ole muutakaan joulukalenteria, joten kirjaa en ole vielä turhan tarkkaan tutkinut:)

Koiran kuvaaminen on ollut ihan toivotonta tänään.Pusuja oltaisiin kuvaajalle tultu aina antamaan.Tai sitten pallo vaan oli paljon mielenkiintoisempi kuin poseeraus.Yhessä kuvassa sentään pysyi kaikki muu paikallaan paitsi häntä.
Niin ja siis mitä valmistuneita neuleita? Pitäisikö semmoisiakin muka neuleblogissa olla? No jospa tässä joku päivä ne kaksi surkean pientä esitystä ehdin esittelemään:)

Viime aikoina olen ihastunut moniin blogeihin, jotka eivät varsinaisesti ole mitään neuleblogeja, vaan juttuja on keksitty ihan mistä vaan ja postauksissa on nättejä valokuvia, joita on kiva katsella. Lemppareita ovat blogit, jotka sekoittelevat käsityö ja muita juttuja sopivassa suhteessa. Tämäkin blogi taitaa hieman enemmän laajeta käsittelemään myös muita juttuja kuin vain neuleaikaansaannoksia, sillä blogaaminen on hauskaa ja näistä käsistä syntyy omasta mielestäni turhan harvoin mitään valmista esiteltävää. Uutta blogiakaan ei muille jutuille jaksa perustaa. Eli tulevaisuudessa on luvassa vain enenevässä määrin koirakuvia. Sori vaan kissaihmiset;)

14 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jeps, vapaakappalekirjaston varasto on oivallinen paikka saada uudet tietokirjat heti eikä joskus.

Nooo, kyll mää ehkä jaksan näin kissaihmisenä söpöjä koirankin kuvia tiirailla :)

marraskuuta 24, 2007 6:21 ip.  
Blogger Sari said...

No, rumathan ne vaan joutuu poseeraamaan tms ;)

Söpö sessu, lisää koirakuvia vaan! Saadaan jotain balanssia tähän blogikissojen ylivaltaan. :)

marraskuuta 24, 2007 6:46 ip.  
Anonymous Jaana said...

Jep, koirien kuvat uppoaa aina. Kiva että päivittelet taas:)

marraskuuta 24, 2007 6:50 ip.  
Blogger Totoro said...

Kyllä noin söpöä koiraa jaksaa katsoa! Mäyrikset ovat jotenkin erityisen lutusia. Kun mies on allerginen, niin pitää tyytyä katselemaan muiden koiria verkosta.

marraskuuta 24, 2007 7:08 ip.  
Blogger Villilanka said...

Oi! Joo, lisää vaan mäyriskuvia! Siulla on ihana koira :)

marraskuuta 24, 2007 11:57 ip.  
Anonymous sade said...

Oi, joulukirjoja. Mulla on perinteenä ostaa aina joululehti ja fiilistellä sen kanssa... <3

ihania vauhdikkaita koissukuvia! <3

marraskuuta 25, 2007 8:33 ap.  
Blogger Tirlittanknits said...

Koira kuvat ilahduttaa aina! Itsekin olen alkanut joustaa neuleblogiteemasta, sillä kaikkea muuta kivaa kuvattavaa ja näytettävää on niin paljon ja neuleet valmistuu niin hitaasti. Mukavia hetkiä joulukirjojen kanssa!

marraskuuta 25, 2007 10:02 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

koirakuvat on aina hyvä juttu (:

marraskuuta 25, 2007 2:30 ip.  
Blogger eusu said...

Kiva kun kävit moikkaamassa blogissani! On tosi upeeta huomata, että blogitauon jälkeenkin on kanssabloggaajia, jotka vielä muistavat=) Mukavaa Joulun odotusaikaa!!

marraskuuta 25, 2007 11:28 ip.  
Blogger Sini said...

Kiva, että bloggailet taas. Lissää vaan Elmerin kuvia. Söpö otus!!

marraskuuta 26, 2007 8:03 ap.  
Anonymous Stella said...

Kyllä tuota suloista Elmeri-koiraa on aina mukava nähdä blogissasi ;) Terkkuja vaan komealle koiraherralle! Voi, kun mullakin oisi oikea karvakuono, jonka kuvia voisin blogata muiden iloksi :P Kiitos muuten Kanelin ja kuusen tuoksua -kirjavinkistä. Vinkkaathan, jos tuossa kirjapinossasi on muitakin tutustumisen arvoisia kirjoja :)

marraskuuta 26, 2007 12:21 ip.  
Blogger Elli said...

Mielellään sitä lukee muitakin kuin neulejuttuja, että anna palaa vaan. Elmerille rapsutuksia!

marraskuuta 26, 2007 3:23 ip.  
Anonymous Marjo said...

Ihana mäykky! Elmerillä näyttää olevan kirsu paikallaan :)

marraskuuta 29, 2007 6:51 ip.  
Blogger Markka said...

Koirakuvia, jee!
Mulla on kissa joka kuvassa. Halusin tai en.

joulukuuta 04, 2007 4:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home