tiistaina, elokuuta 14, 2007

Lankainen matkaraportti

Tämän kesän lomamatka meni oikein mukavasti ja aivan liian nopeasti! Etelään ajellessa poikettiin Tapion kaupassa, josta olin saanut vihiä muiden blogeista. Poikkeamisen arvoinen paikka se todella olikin. Mahtavan ihanat valikoimat:D Pidin kuitenkin järjen päässä ja ostin vain noita Garnstudion lankoja, joita olen koko kesän yrittänyt netin kautta tilata, mutta ei ole onnistunut millään. Tapiolta lähti mukaan Eskimoa ja Alpacaa (sekä Sannalle muutama kerä). Näistä syntyy talveksi lämmikettä itselleni. Karismaa, Highlanderiä ja Safrania olin myös vailla, mutta niitä ei siellä vielä ollut saatavana.Tukholmassa tuli vastaan pari lankakauppaa. Molemmat wanhassa kaupungissa Österlånggatanilla.
Sticka-kauppa pelasti ja sain vihdoinkin koko kesän metsästämäni luonnonvalkoiset Safranit kesätunikaa varten:) Jospa niitä helteitä ois vielä syyskuulle;)
Mökillä Turun saaristossa on aina niin ihanaa että sieltä ei millään haluaisi lähteä pois. Muutama päivä vuodessa on ihan liian vähän, mutta siihen on tyytyminen kun ei opiskelijana ole moneen vuoteen ollut kunnon kesälomia. Töissä siis kaikki kesät:|
Näin ihanat maisemat näkyy mökin piharakennuksesta, johon olimme majoittuneet.
Blogikoira nautti täysin siemauksin mökin vapaudesta ja minä panikoin koko ajan vieressä milloin kyy ilmestyy jostakin pistämään koiruutta kun joka paikkaan piti kuono työntää.

8 Comments:

Blogger Kaisa said...

Olipas mukava etukäteen lukea mitä Tapion kaupasta löytyy - meidän neulojaporukkamme kun on torstaina lähdössä sinne. :)

elokuuta 14, 2007 9:41 ip.  
Blogger Jenni said...

Safran on ihan huippulanka. En tiedä oletko tutustunut jo aiemminkin, mutta voin kyllä suositella. Hirmusen montaa purkauskertaa se ei kyllä kestä, mutta muuten siinä on mun mielestä hinta/laatu -suhde kohdallaan. Itselläni on siitä juuri viimeistelyvaiheessa josephine top.

elokuuta 15, 2007 11:56 ap.  
Anonymous lettu said...

Meidänkin lomamatka suuntautuu loppuviikosta Tapion kaupan kulmille! Ihan pakkohan siellä on käydä :)

elokuuta 15, 2007 1:12 ip.  
Anonymous sannero said...

ihania lankoja.
Vitsit olin just viikonloppuna tukholmassa, mutta kun aika oli rajoitettu enkä tiennyt mistä etsiä lankakauppaa, niin eipä karttuneet varastot. No ensi kerralla olen viisaampi (=

elokuuta 15, 2007 6:45 ip.  
Anonymous Susa said...

Sinulle on kunniamaininta blogissani :)

elokuuta 16, 2007 5:48 ip.  
Blogger joko said...

mukavan näköinen kesäloman saalis!

elokuuta 16, 2007 8:37 ip.  
Blogger neja said...

Kaisa: Sinäkin näytit löytäneen Tapiolta paljon lankaa;)

Jenni: Safrania en olekaan ennen testannut, mutta olen kyllä kuullut että se on ihanaa lankaa:)

Sannero: Minullakin sattuivat vain tulemaan vastaan nuo kaupat. En ollut niitä etukäteen mistään katsonut.

Susa: Kiitoksia paljon:D

elokuuta 20, 2007 3:35 ip.  
Blogger Vovanna said...

Suloinen "blogikoira" ^^

marraskuuta 13, 2007 4:12 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home