lauantaina, tammikuuta 03, 2009

Vuosi 2008

Vuonna 2008 ei tullut ainakaan ihan liikaa neulottua. Jotain sentään sain aikaiseksi.
Uutta viime vuonna oli se, että neuloin entistä enemmän omasta päästä ja sainhan aikaseksi kaksi omaa ohjettanikin Wilhelmiinan ja Alpakkametsän. Wilhelmiina on näistä oma suosikkini.

Neulomista verotti erityisesti diplomityöni viimeistely keväällä ja valmistumisen jälkeen siirtyminen leppoisasta opiskelijaelämästä enemmän aikaavievään työelämään. Vaikka nykyisin illat ovatkin vapaata, tuntuu että muiden vapaa-ajan askareiden jälkeen neulomiselle ei jää enää ollenkaan riittävästi aikaa. Tällekkin vuodelle on paljon suunnitelmia neulerintamalla, mutta saapa nähdä mitkä kaikki niistä valmistuvat. Toivottavasti moni:)

Oikein neulomuksellista vuotta 2009 kaikille!

16 Comments:

Blogger Jaana said...

Ihania neuleita! Onnea ja luovaa uutta vuotta!

tammikuuta 03, 2009 2:36 ip.  
Blogger Hansu said...

Paljonhan sinä olet kuitenkin saanut tehtyä ja kyllä omasta päästä neulominen vie enmmän aikaa.

Paljon uusi keriä ja puikkoja tälle vuodelle!

tammikuuta 03, 2009 3:35 ip.  
Blogger Maiju said...

Hyvää uutta vuotta! Ihania neuleita kaikki, Alpakkametsää itse ihailen suuresti :)

tammikuuta 03, 2009 3:37 ip.  
Blogger Laina said...

Oot sevästi neuleiden määrän sijasta panostanut laatuun ja sehän on vaan hyvä asia. Hienoja neuleita! Hyvää uutta vuotta!

tammikuuta 03, 2009 3:43 ip.  
Blogger Mari said...

Onhan noissakin jo ollut urakkaa! Erityisesti olen ihaillut sinua, kun olet tehnyt omia mallejakin, ja muutenkin tyylisi on ihan omannäköisesi. :) Upeita töitä kaikki!

Hyvää tätä vuotta!

tammikuuta 03, 2009 4:30 ip.  
Anonymous henna said...

Sulla on ihana herkkä tyyli, osaisinpa iteki pitää tuollasia ihanuuksia. Erittäin kauniita ja huolellisesti toteutettuja.
Onnellista ja lankaisaa vuotta 2009!

tammikuuta 05, 2009 11:57 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Löysin blogisi ja luin sen kokonaan läpi. Mä en tajua, miten osaat tehdä kaikkea noin ihanaa! Miten saat neuleista noin istuvia? Mä (ehkä jopa) saattaisin osata neuloa (mutten noin ihanaa pitsiä kuin sinä), mutta sitten se kappaleiden kokoaminen... Lopputulos on aina joku hirvitys, joka roikkuu päällä! Jos saa toivoa blogiisi aihetta, niin kerro toki, kuinka kappaleet yhdistät (jos yhdistät) ja miten saat noin istuvia neuleita.

Kateellinen :)

tammikuuta 10, 2009 9:05 ip.  
Anonymous Typy said...

Ihania juttuja alkaneelle vuodelle!

tammikuuta 12, 2009 7:10 ip.  
Blogger emmijii said...

Todella kauniita neuleita olet viime vuonna tehnyt, kerrassaan ihania! Jos sanot, ettet ehtinyt neuloa paljon, niin laatu kyllä korvaa määrän sun neuleissa :) Onko blogikoira Elmeri mäyräkoira vai jokin erehdyttävästi mäykkyä muistuttava hauva? Suloinen joka tapauksessa <3

tammikuuta 13, 2009 12:05 ap.  
Blogger Dashutka said...

Paljon Onnea Uudelle Vuodelle!

Sinun blogisi inspiroi kokeilemaan uutta. Ja kiitos ihanista ohjeista!

tammikuuta 13, 2009 9:34 ap.  
Anonymous Irma said...

Siis ihan uskomatonta, jään suu auki töllöttään näitä neuleita ja kaikkea, koska en voi käsittää miten joku voi osata neuloa noin hyvin. Itte oon neulonu viimeks ala-asteella, ja sen jälkeen en oo uskaltanu, koska niistä lapasista ei tullu edes lapasen mallisia. Nyt kyllä vähän kaduttaa, että pitäiskö sittenki ottaa ne puikot esiin, ja koittaa joku kaulahuivi tehdä, mutta ko en haluais semmosta ihan perus, ja muihin ei taida taidot riittää. ;)

tammikuuta 18, 2009 10:17 ap.  
Blogger neja said...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista:)

Anonyymi: Kiva kuulla että pidit tekemistäni neuleista:D Itsekin inhoan kappaleiden yhdistämistä, jonka vuoksi teenkin aina neuleistani mahdollisimman saumattomia. Se on paljon kivempaa ja tulee nätimpää jälkeä:)

Emmijii: Kiitos:) Elmeri on karkeakarvainen kääpiömäyräkoira.

Irma: Kiitos:) Neulomisharrastus kannattaa ehdottomasti aloittaa. Ensin vaikka simppelistä kaulahuvista ja siitä se sitten lähtee ja innostus kasvaa. Suurin osa varmasti innostuu uudestaan aikuisiällä neulomaan, kun se ei ole enää pakollista kuten koulussa. Neulominen on ihanan rentouttava ja luova harrastus. Ja kaikki oppivat varmasti neulomaan!

tammikuuta 21, 2009 7:14 ip.  
Blogger Willis said...

tunnustus tähän ihanaa uuteen blogi tuttavuuteen on blogissani....

tammikuuta 27, 2009 8:58 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Löytyykö tuon Wilhelmiinan ohje jostain tuolta blogistasi? Kun yritin klikata siitä tuossa uusimmassa postauksessa, niin tuli sivu josta ei päässyt enään eteenpäin?

helmikuuta 20, 2009 6:20 ip.  
Blogger neja said...

Anonyymi: Jos ei linkki toimi, niin sähköpostilla voin lähettää pdf:n :)

helmikuuta 23, 2009 7:25 ip.  
Blogger Annastiina said...

Hienoja töitä!!

maaliskuuta 31, 2009 8:10 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home