sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Käsityömessut Kuopiossa

Tänään löytyi Savon käsityö 2006-messuilta tällaista.Tarvikkeita ei juurikaan löytyny, mutta kaikkea muuta kivaa pikku sälää. Ostosten perusteella ainakin kukat ja sydämet purevat muhun:) Oisin kyllä toivonut että olisi ollut myynnissä edes jonku verran lankoja, mutta ei ollut yhtään ollenkaan. Siitä siis iso miinus messuille. Sydänappeja olin aikasemmin nähny jo muissa blogeissa ja semmoset oli pakko saaha heti kun ne messuilla bongasin, vaikka ei oo kyllä hajuakaan mihin ne voisi laittaa.
Ja juu-u taas on Kiri menossa. Tällä kertaa ittelleni. Oli vaan pakko saaha kun tykkäsin siitä äitille tekemästäni niin paljon. Tämä onneksi valmistuu mukavan nopeasti, sillä nyt on 3 mm puikkojen sijaan 4,5 mm puikot ja muutenkin ajattelin tehdä tästä jonkin verran pienemmän. Eli nyt ei ainakaan pitäisi mennä sitä 10 päivää niinku edelliseen meni.

6 Comments:

Anonymous Kirsti said...

Mietin messuille lähtöä, mutta eilinen teatteriretki väsytti niin etten saanut itseäni liikkeelle kun huomenna on vielä edessä työpaikan vaihdoskin. Onneksi en lähtenyt kun lankaa ei taaskaan ollut. Nämä olivat ilmeisesti samanlaiset messut kuin Kuopiossa on ollut syksyisin muutaman kerran.
kk

huhtikuuta 23, 2006 5:51 ip.  
Blogger Tikrun mami said...

Mie ehdin käväistä messuilla jo perjantaina, aikas heikko tarjonta tosiaan oli. Kaipasin myös lankoja ja tarvikkeita, tilaa kyllä niille olisi ollut. Laitan vielä raporttia tuolta omaankin blogiin, kunhan saan tytyn paidan valmiiksi kasaan, menee varmaan huomiseen.

huhtikuuta 23, 2006 6:21 ip.  
Anonymous Lellu said...

Samma här... toiveekkana suunnistin jo perjantaina messuille minäkin, ja yhtä pettyneenä pois... kädessä vain paistinpannu ;))

huhtikuuta 25, 2006 10:05 ap.  
Blogger uhoava gnu said...

Vau! Uusi blogi löytyi! Kauniita juttuja sinulla, täytyy alkaa katselemaan säännöllisesti.
Kuulin muuten että Jyväskylän käsityömessuilla oli vähän sama ongelma: käsityöläisten töitä löytyi, mutta lankoja ja muita materiaaleja ei.

huhtikuuta 25, 2006 7:36 ip.  
Blogger neja said...

Kiitosta paljon:) Onpas sinunki blogia tullut luettua.

huhtikuuta 26, 2006 5:11 ip.  
Blogger Winterwriter said...

Tyrmäävää työtä! Ja upeita löytöjä.

syyskuuta 23, 2006 4:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home