perjantaina, huhtikuuta 07, 2006

Lanka loppu ja uusi projekti

Lanka loppui tänään Kiristä ja Villiinassa pääsen käymään aikaisintaan maanantaina ostamassa sitä lisää. Sillä välin olisi kaikkien koulutöiden ja tenttiin lukemisen välissä työnä tämä tunika.

Malli on uusimmasta Modasta ja ihastuin siihen heti kun näin sen. En ees selannu muuten lehteä vaan ostin suoraan ton perusteella. Teen tunikan luonnonvalkoisesta tenneseestä ohjeen valkoisen sijaa. Olihan lehdessä kyllä muitakin 'ihan kivoja' neuleita, mutta enpä tiedä teenkö niistä mitään.

Tänään näin kaupassa uuden Suuren käsityön ja kansi oli niin herkullisen keltainen, että meinasin jo lehden ostaan. Se oli kuitenki muovitettu kiinni niin ei päässyt selaileen. Pitää siis odotella maanataihin asti että pääsee yliopistolle lukemaan sitä ja jos löytyy jotain kivaa niin sen voi kopioida ja jos löytyy paljon kivaa niin sitten ostaa ihan itelle.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä että tämä tyttö taitaa jäädä ilman kesätöitä ahkerasta hakemisesta huolimatta. Kummallista on vaan se, että parina edellisenä kesänä olen saanut alan kesätöitä ja nyt kun luulisi olevan paljon enemmän kokemusta, ei vaan mistään ole kuulunut mitään. Viime vuonna oli jopa valinnanvaraa työpaikkojen suhteen. No onneksi on kuitenkin mahdollisuus opiskella, kun on jonkin verran jäänyt kursseja rästiin. Sitten ehtiikin kesällä myös kuluttaa paljon aikaa käsitöiden parissa. Ongelma on vaan siinä, että kesäisin ei kauheasti ole neulomisintoa. Pitää siis kehitellä varmaan joitain muita projekteja.