lauantaina, huhtikuuta 01, 2006

Ensimmäinen postaus

Sainpas sitten minäkin vihdoin ja viimein aloitettua oman blogini aprillipäivän kunniaksi. Suunnilleen viime kesästä asti on tullu seurattua muiden neuleblogeja säännöllisesti ja siinä sivussa myös oma neulomisinto lisääntynyt entisestään. Oman neuleblogin aloitan erityisesti siksi että myöhemmin on varmasti mukava seurailla mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä, kun nyt vanhat (erityisesti lahja-) neulomukset tuntuvat jäävän aina unohduksiin eikä niitä tule edes kuvattua muistoksi. Tänä vuonnakin on jo tullut tehtyä monenlaista, joista myöhemmin galleriassa kunhan saan sellaisen tehtyä.

Tässä on tämän hetkinen projektini, jonka työstämisen aloitin eilen.


Eli Kiri-huivi äitille synttärilahjaksi punaisesta Drops Alpacasta. Aikaa olisi 16 päivää eli 16. päivä tätä kuuta on synttärit. No jos ei valmistu siihen mennessä niin onhan onneksi toukokuussa sitten äitienpäivä. Aluksi ohjeen ymmärtäminen tuntui mahdottomuudelta, koska onhan tämä ensimmäinen enklanninkielinen neuletyö, mutta alun jälkeen kaikki alkoi sujumaan hyvin. Hirvittää vaan jo nyt että kuinka paljon silmukkamäärä ehtii kasvaa ennen kuin huivi on sopivan kokoinen. Mutta pitääpä yrittää selviytyä urakasta kunnialla ja ajallaan.

1 Comments:

Blogger Sia said...

Ihanan väristä tuo punainen alpakka, minusta on tullut ihan alpakkafani. Itseasiassa kuulun myös villafanklubiin, merinovillaseuraan ja silkkiyhteisöön! Fanitan kyllä paljon kaikkea mikä on vain jotakuinkin luonnollista materiaaleiltaan!

huhtikuuta 10, 2006 8:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home