torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Netistä neuleita

Ihanaa naistenpäivän iltaa kaikille:)

Uusi Knitty on ilmestynyt, jos joku ei vielä ole huomannut. Kivoin juttu oli Clessidra-sukat, jotka oikeasti voisi toteuttaakin. Myös Ester oli kiva, mutta en tiedä osaisinko tuommoista pitää.

En tiedä milloin kevään Ulla on ilmestynyt, mutta senkin huomasin itse vasta tänään. Mikään ei siellä ainakaan noin äkkiseltään ihastuttanut niin paljon, että olisi puikoille pääsemässä.

Kivoin juttu oli saada tietää, että tänään saa tilattua vuoden Modat puoleen hintaan. Kiitos paljon Muoriskalle vinkistä! Jospa tämä nyt korvaisi sen, että ostin uusimman Modan 8 eurolla, vaikka kaikialla se on puoleen hintaan. Niin täällä voi siis tehdä tilauksen vielä tänään naistenpäivän kunniaksi:) Oli siellä muitakin lehtiä halvennoksessa, jos Moda ei kiinnostakaan.
Jotta ei tulisi tylsää kuvatonta postausta, tässä vielä kuva baby alpakasta reilun vuoden takaiselta Perun matkalta:) Noista kahdesta tyypistä oli muuten ihan tosi vaikeaa saada kuvaa, koska tyttö hyppi ja pomppi alpakan yli ja ali miten sattuu, eikä kumpikaan pysynyt hetkeäkään paikallaan. Tässä kuitenkin paras otos.

Nyt alpakkatakin ja telkkarin pariin. Toivottavasti saisin jo viikonloppuna kyseisen neuleen kuvattua ja blogattua ihan valmiina:)

7 Comments:

Blogger Villapallo said...

Hei! Haastoin sinut kummallisten tapojen meemiin:-)

maaliskuuta 08, 2007 9:16 ip.  
Blogger Kaisa said...

Iloista naistenpäivää! Minäkin kävin jo Modan tilaamassa. Kun en ole todelläkaan nähnyt sitä missään ikinä puoleen hintaan!!!!

maaliskuuta 08, 2007 10:05 ip.  
Anonymous Haka said...

Ihana kuva! Olen ihan hulluna noihin perulaisneuleisiin, vaikken vielä itse ole päässyt toteuttamaan mitään. Samoin alpakat vetävät kummasti puoleensa. Omituisuutensa kullakin. ;)

maaliskuuta 09, 2007 8:22 ap.  
Blogger Jenni said...

Ihanat värit kuvassa.

maaliskuuta 09, 2007 9:30 ap.  
Blogger Pikku- Kettu said...

OI mikä ilme tuolla alpakalla. :)

maaliskuuta 10, 2007 9:21 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Excellent write-up. I definitely appreciate this site.

Stick with it!

Stop by my website; silmarit.com

huhtikuuta 26, 2013 6:15 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hi there, constantly i used to check weblog posts here early in the daylight, as i like to find out more and more.Here is my web page poker sites for us players

toukokuuta 07, 2013 9:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home