torstaina, tammikuuta 04, 2007

Alpakoita

Eilen hain postista hirmuisen kasan alpakoita. Yhteensä 25 kerää! Kaikki ei sentään ole minulle, vaan Sannan kanssa yhdessä tilattiin. Osa alpakoista siis minulla hoidossa siihen asti että Sanna palaa takaisin lomilta Ouluun. Voihan siinä tietenkin niinkin käydä, että ne on täällä niin hyvässä hoidossa ja saa niin paljon silittelyjä osakseen etteivät haluakaan lähteä pois täältä meiltä ollenkaan;P Toimituksessa meni melkein kuukausi, kun yksi harmaa kerä uupui varastosta. Minun syytä siis kun harmaata tilasin.
Tänään saapui uusin Suuri Käsityölehti.. ..ja eipä siinä taaskaan ollut oikein mitään. Tämä palmikkoneule kuitenkin pisti silmään. Sen voisi toteuttaa, jos vain lankaa eli Rowanin Natural silk Arania jostain saisi. Ei taida ainakaan Oulun lankakaupoista Rowania löytyä. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä:)
Tässä vielä lahja, jonka itse lähetin Villapallolle JYV-lahjana. Paketissa siis oli kaksi kerää sinistä alpakkaa ja peltipurkillinen pipareita. Kuva on Villapallolta, kun en itse kauheassa kiiressä muistanut kuvaa ollenkaan ottaa.Niin ja oikein ihanaa ja neulomuksellista vuotta 2007 kaikille:D

8 Comments:

Anonymous Salla said...

Näyttääpä herkulta tuo palmikkoneule - en tosin halua edes tietää, paljonko puserollinen Rowanin natural silk arania (tai mitä tahansa Rowanin lankaa, oikeastaan) maksaisi...

tammikuuta 04, 2007 8:05 ip.  
Blogger Pikku- Kettu said...

Rowanin langat ovat kyllä suhteellisen kalliita, mutta kaunis on paita. Ja niin kauniin värisiä lankoja. :)

Tilasin itsekin jouluksi Dropsin lankoja, mutta ovat vieläkin tulematta. Lupailivat kahta viikkoa (kun piti Norjasta tilata), mutta eipä taida vielä kannattaa huolestua, jos kuukausikin voi mennä.

tammikuuta 05, 2007 11:06 ap.  
Blogger sanna said...

Kyllä ne kuule haluaa:)
Ihania, kannatti odottaa! Ja aivan ihana tuo palmikkoneulekin! Jos vaikka jostain muusta langasta kuin siitä Rowanin...

tammikuuta 05, 2007 6:42 ip.  
Blogger kramox said...

voi kun onkin kaunista tuo viheriäinen alpakka.
kunhan ei liikaa huutelis tilaukseen asti.

tammikuuta 06, 2007 12:14 ip.  
Blogger laplero said...

Mistä olet hommannut tuon peltipurkin? Nimim. "Purkkien ystävä"

tammikuuta 06, 2007 2:21 ip.  
Blogger Soile said...

Tuo palmikkopaita on edelleen yksi suosikkineuleistani. Lisäksi sitä oli mukava tehdä. Rowanin lagoista tehtyinä siitä tulisi todella kallis, katsoppa ohjeesta kuinka paljon kerää tarvitsisit. Toki lanka olisi varmaan ihkua, mutta kuitenkin. Ohjeessa koot ovat todella niukkoja, omani tein koossa L, eikä sekään mikään iso ole. Lankan käytin Mars&Kattensin puuvilla-villalankaa joka passasi mielestäni neuleeseen hyvin. Pistähän puikot suihkimaan, saat varmasti kivan paidan!

tammikuuta 06, 2007 2:26 ip.  
Blogger neja said...

Laplero: Purkki on stockalta. Itsellänikin on yksi ja pitäisi ehkä käydä hamstraamassa lisää kun ovat niin nättejä:)

Soile: Uup en tosiaan tiennyt että Rowanin langat on niiiin kalliita. En oo koskaan sattunu niitä missään näkemään. Hassua vaan että suurin osa Suuren käsityölehen neuleohjeista on juuri Rowanin langoille.

Pitää siis harkita muita lankoja jos ja kun tuota paitaa alkaa neulomaan:)

tammikuuta 06, 2007 3:28 ip.  
Blogger Soile said...

Ne ovat Rowanille siksi, kun ohjeet ovat Rowanin omista kirjoista ja lehdistä :) voisivat toki toimituksessa vaivautua etsimään jotain vastaavia, helpommin saatavilla olevia lankoja.

tammikuuta 11, 2007 1:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home