perjantaina, lokakuuta 20, 2006

Lehtiä:)

Näin myöhäisherännäisenä hankin vasta nyt kesän ja syksyn IK:t. Lehdet tilasin viikko sitten ja tänään ne tupsahtivat postilaatikosta. Merinosilkit olikin jo valmiina odottamassa Icarusta ja Swallowtail shawlia. Aah pian pääsee taas niin addiktoivaa pitsiä neulomaan:D Viikonloppu yksin kotona eli neulomista, leffoja ja jäätelöä:)

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

mistä sä tilasit noi lehdet..? Mä tilasin neljän numeron tarjouksesta ik:n sen omilta sivuilta ja oon odottanu jo 6 viikkoa ton syksynumeron ilmestymistä!!! Ärsyttävää!!!

lokakuuta 22, 2006 4:39 ip.  
Blogger neja said...

Tilasin itse kans IK:n sivuilta ja tuli noin viikossa noi lehdet.

lokakuuta 22, 2006 8:11 ip.  
Blogger Soile said...

Omat suunnitelmat ovat myös kallistuneet Icaruksen suuntaan, (älysin ostaa sen aikanaan stokkalta) mutta mihin kohtaan to do-listalleni sen laittaisin?

lokakuuta 23, 2006 1:42 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

moikka! olen kanssa suunnitellut vanhojen IK-lehtien tilaamista tuolta lehden sivuilta mutta olen aina lopulta jänistänyt mahdollisia toimitusmaksuja.
tuliko sulle minkä verran postimaksuja maksettavaksi?

marraskuuta 30, 2006 5:25 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

moikka! sulla on aivan ihana wilhelmiina-tunika, mutta en saanut sen ohjelinkkiä toimimaan... onkos vika koneen käyttäjässä vain vai onko linkissä joku häikkä? :) tunika on aivan ihana ja siihen syttyi palo! :D kiitokset ihanista inspiroivista neulekuvista myös muuten! t. nina

syyskuuta 28, 2008 9:49 ap.  
Blogger neja said...

Nina: En tiedä missä on ongelma kun monellakaan ei ole toiminut tuo Wilhelmiinan linkki, mutta laita mulle mailia osoitteeseen nejaan@gmail.com, niin lähetän ohjeen sitä kautta jos haluat:)

lokakuuta 02, 2008 1:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home